MH_fan Napisano 27 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2022 Koledzy, 2 lata temu, gdy pandemia była w mocnym natarciu postanowiłem troszkę się dokształcić - obecnie jestem na etapie finalizowania studiów magisterskich na kierunku Ekonomia i pisania pracy dyplomowej o tym, jak Covid-19 wpłynął na decyzje podejmowane przez konsumentów, czyli przez każdego z nas. W związku z tym mam do Was serdeczną prośbę o poświęcenie jakiś 4 minut i wypełnienie krótkiej i anonimowej ankiety, której wyniki zostaną użyte do napisania przeze mnie trzeciego rozdziału pracy. Link do ankiety: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScI57-d0UkqC3VqDeHhiJIE9ZCwnn6tWANAEpR-KTRl8IWfYg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0 Za każdą wypełnioną ankietę bardzo dziękuję! Wojtek 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 31 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2022 Koledzy, połowa sporej grupy badawczej została już zebrana! Zapraszam jeszcze raz serdecznie do wypełniania tych forumowiczów, którzy jeszcze nie zdążyli tego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christo Napisano 4 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2022 Wypełniłem. Jedna uwaga (pewnie na przyszłość), w pytaniach, czy wykonywałem coś częściej / rzadziej, moim zdaniem dodanie odpowiedzi "bez zmian" może być mylące przy interpretacji wyników, przykładowo: Czy wraz z wybuchem pandemii Covid-19 częściej dokonywałaś/eś płatności za zakupy z użyciem metod bezgotówkowych np. kartą, BLIKIEM lub telefonem? Zaznaczając "TAK" oznacza, że dokonywałem częściej, ale zaznaczając "NIE" może oznaczać zarówno "rzadziej" jak i "tak samo". Ja zaznaczyłem "bez zmian" uznając że "NIE" będzie oznaczać "rzadziej", ale nie wszyscy mogli tak do tego podejść. Lepiej byłoby w odpowiedziach dać warianty "częściej" / "rzadziej" / "bez zmian", albo usunąć opcję "bez zmian". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi