Jump to content

Serdeczna prośba o udział w krótkiej ankiecie do pracy magisterskiej kolegi z forum :)

MH_fan
 Share

Recommended Posts

Koledzy,

2 lata temu, gdy pandemia była w mocnym natarciu postanowiłem troszkę się dokształcić - obecnie jestem na etapie finalizowania studiów magisterskich na kierunku Ekonomia i pisania pracy dyplomowej o tym, jak Covid-19 wpłynął na decyzje podejmowane przez konsumentów, czyli przez każdego z nas. W związku z tym mam do Was serdeczną prośbę o poświęcenie jakiś 4 minut i wypełnienie krótkiej i anonimowej ankiety, której wyniki zostaną użyte do napisania przeze mnie trzeciego rozdziału pracy. 

Link do ankiety: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScI57-d0UkqC3VqDeHhiJIE9ZCwnn6tWANAEpR-KTRl8IWfYg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Za każdą wypełnioną ankietę bardzo dziękuję! :) 

Wojtek 

• Like 1
  • Upvote 2

• MH_fan changed the title to Serdeczna prośba o udział w krótkiej ankiecie do pracy magisterskiej kolegi z forum :)

Wypełniłem. Jedna uwaga (pewnie na przyszłość), w pytaniach, czy wykonywałem coś częściej / rzadziej, moim zdaniem dodanie odpowiedzi "bez zmian" może być mylące przy interpretacji wyników, przykładowo:

Czy wraz z wybuchem pandemii Covid-19 częściej dokonywałaś/eś płatności za zakupy z użyciem metod bezgotówkowych np. kartą, BLIKIEM lub telefonem?

Zaznaczając "TAK" oznacza, że dokonywałem częściej, ale zaznaczając "NIE" może oznaczać zarówno "rzadziej" jak i "tak samo". Ja zaznaczyłem "bez zmian" uznając że "NIE" będzie oznaczać "rzadziej", ale nie wszyscy mogli tak do tego podejść.

Lepiej byłoby w odpowiedziach dać warianty "częściej" / "rzadziej" / "bez zmian", albo usunąć opcję "bez zmian".

• Like 2