Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 22 Maj 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2022 Ostatnio kupiłem/uszyłem kilka rzeczy i żona mogła się poczuć lekko poszkodowana, dlatego uszyliśmy jej koszulę i 2 pary spodni. Poniżej zdjęcia koszuli i spodni, które już udało się odebrać. Druga para czeka na drobne poprawki. Zamówienie zrealizowane w Łodzi przez pewienpan.pl i krawca - Marcina Boguslawskiego. Koszula winchester z lekko połyskującego twillu o jedwabistymi chwycie. Spodnie to 110s wełna kupiona w sklepie z tkaninami w Łodzi. Efekt: 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 23 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2022 Świetne spodnie, rozumiem że guziki z boku są funkcjonalne? Przypomina mi to trochę spodnie z pierwszej połowy XIX wieku, kiedy nie wynaleziono jeszcze rozporka. Super detal vintage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 24 Maj 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2022 W dniu 23.05.2022 o 18:24, Velahrn napisał: Świetne spodnie, rozumiem że guziki z boku są funkcjonalne? Przypomina mi to trochę spodnie z pierwszej połowy XIX wieku, kiedy nie wynaleziono jeszcze rozporka. Super detal vintage. Tak, guziki funkcjonalne, spodnie rozpinane z boku. Kolejne spodnie maja takie same zapięcie, ale będą bardziej zachowawcze, biurowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi