Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 29 Marzec 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2022 Co myślicie o butach Baudoin Lange? Od dłuższego czasu podobał mi się ich design, jednak nie mogłem się przekonać do butów bez usztywnień noska i pięty (mam z takimi butami kiepskie doświadczenie, przez to jak szybko tracą formę) W końcu zdecydowałem się na parę z lini Sagan Grand, czyli połączenie babycalf z klasycznymi usztywnieniem cholewki (nie jestem pewien jaki materiał jest wykorzystywany w usztywnieniach) Skóra jest całkiem miękka, porównywalnie do modeli Crockett and Jones szytych z miększych skór. Buty są szyte metodą blake, rant podeszwy jest przyozdobiony ładnym wzorem, a w rejonie glanka rant jest taperowany z obydwu stron. Buty są zaprojektowane tak żeby optycznie raczej pomniejszyć stopę, pięta jest stosunkowo mała i taperowana ze wzorkiem na tyle. Podoba mi się przeszycie i wycięty wzór na pasku. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Marzec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2022 Wyglądają ładnie, fajna dziura na pensiaka. Sztuper jest wyciskany tradycyjnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 29 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2022 37 minut temu, eye_lip napisał: Wyglądają ładnie, fajna dziura na pensiaka. Sztuper jest wyciskany tradycyjnie? Tego nie potrafię powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi