bondepart Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Witam, Chciałem się Was zapytać, które Waszym zdaniem buty są ładniejsze. Kolor: tan. Loake Hilton, kopyto Mayfaier, czy Loake Aldwych-kopyto Capital. Wydaje mi się, że Hilton będzie pasował również do casualowego stroju. Co sądzicie? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 20 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Zastanawiam się jeszcze nad modelem STRAND, kopyto Capital. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Ot takie 'opalone' buty . Nie podobaja mi sie medaliony stad zostaje nr jeden. Nie wiem o jaki stroj nieoficjalny Ci chodzi ale moim zdaniem do wielu zestawiem beda pasowac. Najwazniejsze czy sie Tobie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Ostatnie: -bardzo ładne wykończenie przyszwy, -najładniejszy medalion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Bierz wszystkie trzy i poproś o rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Bierz wszystkie trzy i poproś o rabat.Jeśli to żart, to słaby, jeśli rada to jeszcze bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Pierwsze. Najładniejsze (w swojej prostocie) i nie bedziesz musiał martwić się o wydłubywanie resztek pasty z tych dziurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 pierwsze. dobre bo proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lipiec 2012 Trzecie, nie lubię prostych rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 21 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Kolor buta mi się bardzo podoba, ale zastanawiam się, czy do granatowego garnituru będzie pasował. Czy to zbyt duży kontrast Waszym zdaniem? Poniżej przykład: granatowy garnitur i but w podobnym odcieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Kwestia gustu, ja osobiście w ogóle nie trawię tego koloru. Do granatowego wybrałbym raczej coś w tym kolorze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgryziak Napisano 21 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2012 Dokladnie - to kwestia gustu. Ja osobiscie uwazam, ze polaczenie grantu z takimi butami wyglada fantastycznie choc na pewno nie jest to stonowana kombinacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi