Czarrek Napisano 10 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2021 Nie ma chyba na forum wątku o tej sieci? Dzisiaj zrobiłem tam spore zakupy. Niektóre ceny moim zdaniem więcej niż przyzwoite. W większości wełny. Ten zielony sweter to potrójna supima, a kardigany Ungaro merynos i 10% nylon. Ralf lauren wełna i kaszmir. Zaś kalesony ( bardzo potrzebna cześć garderoby ) angora i wiskoza. Spodnie Pierre Cardin to wełna i jakis patent Duponta. Wszystkie uwagi miłe widziane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 10 Listopad 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2021 Nabyłem także kpl pościeli Versace. Ogromne prześcieradło z gumką, dwie poszwy na kołdry i dwie na poduszki w cenie 79 zł ( ok 700 zł). Oraz sneakersy nieznanej mi wcześniej firmy Woolrich za niecałe 300 . Brązowa skóra . Na stronie tej firmy kosztują 250 $. Zastanawiam się właśnie czy czegoś nie zwrócić, bo wszystkiego chyba nie ogarnę do użytkowania. Ale wszystko przebija kardigan Ungaro za 13, 99 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2021 Ta nowa sieć była wspomniana w innym wątku.Super że jest Joseph, przejdę się sam poszukać.Zniżka 98% zacna, chyba bije mój szalik i boat shoes z TK, pierwsze w cenie 12 zł, drugie zdaje się 26.Woolrich to (nadal) porządna firma, choć jakość spadła. Nie specjalizują się w butach.Z niecierpliwością czekam na wytyczne moderacji co do tego, jak kalesony wpisują się w cele stowarzyszenia. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 10 Listopad 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2021 W kwestii kalesonów oddaje się do dyspozycji moderacji😀 Ta firma Joseph także jest mi nieznana. Sweter gruby i mięsisty , ze tak powiem. Nad tym swetrem właśnie się zastanawiam czy go nie zwrócić . Wolę delikatniejsze i cienkie wełny. Na pewnym szkoleniu z dziedziny bhp , wykładowca użył zwrotu „ że tak powiem „ ponad 90 razy. Liczyliśmy to z kolegami😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 10 Listopad 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2021 Te buty , tylko w TK M , kosztowały 9 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 Aktualnie w promocji są sperry za 169pln i są modele w fajnej skórze w stylu chromexcel woskowana burgundowa, do tego złote oczka. Full skóra w środku, moim zdaniem za te pieniądze super but. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi