kaloksik Napisano 25 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2021 Poszukuję informacji na temat tego zegarka. Wiem tyle że ma on ponad 15 lat i jest z Szwajcarii. Z tego z widzę jest to jakiś Patek Philippe. Bransoleta nieoryginalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2021 A ja myślę, że 'bransoleta' jest bardziej oryginalna niż sam zegarek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaloksik Napisano 25 Czerwiec 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2021 16 minut temu, Koval napisał: A ja myślę, że 'bransoleta' jest bardziej oryginalna niż sam zegarek... Nie wiem, dziadka już nie ma także się nie dowiem. 😔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2021 Zegarek oryginalny z Chin, a "bransoleta" ma ok 7-8 lat, wtedy powstała firma Tekla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi