Misza Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Przewodnik po markach (NIEMCY) Przewodnik po markach (STANY ZJEDNOCZONE) Przewodnik po markach (SZWECJA) Przewodnik po markach obuwia (POZOSTAŁE KRAJE) Przewodnik po markach obuwia (NIEMCY I AUSTRIA) Przewodnik po markach obuwia (HISZPANIA I PORTUGALIA) Przewodnik po markach obuwia (STANY ZJEDNOCZONE) Przewodnik po markach obuwia (FRANCJA) Przewodnik po markach obuwia (WŁOCHY) Przewodnik po markach obuwia (WIELKA BRYTANIA) ACNE BERG&BERG BJÖRN BORG BOOMERANG CHEAP MONDAY COS ETON HAPPY SOCKS J.LINDEBERG MORRIS OSCAR JACOBSON ROSE&BORN SANDQVIST STENSTROMS TIGER OF SWEDEN TRETORN WESC http://mrvintage.pl/2013/11/10-marek-ze-szwecji-ktore-powinienes-znac.html Znacie inne szweckie marki (nieobuwnicze) warte uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Gant. Bardzo lubię. Mają niestety tylko 1 sklep w Polsce. No i cenowo są dużo wyżej niż inne sieciówki. Za to wzornictwo i jakośc wykonania (poza butami) to już znacznie ponad średnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Gant. Bardzo lubię. Mają niestety tylko 1 sklep w Polsce. No i cenowo są dużo wyżej niż inne sieciówki. Za to wzornictwo i jakośc wykonania (poza butami) to już znacznie ponad średnią. Gant co prawda od kilkunastu lat należy do spółki szwedzkiej i tam ma siedzibę, ale cała historia marki i kolekcje ewidentnie są związane z USA i odwołują się do stylu preppy. Zresztą podstawowym rynkiem zbytu nadal są Stany Zjednoczone. Gant zaliczyłem do marek amerykańskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Gant co prawda od kilkunastu lat należy do spółki szwedzkiej i tam ma siedzibę, ale cała historia marki i kolekcje ewidentnie są związane z USA i odwołują się do stylu preppy. Zresztą podstawowym rynkiem zbytu nadal są Stany Zjednoczone. Gant zaliczyłem do marek amerykańskich. Na metkach pojawiał się sztokholmski adres, stąd moje skojarzenie. Ich KRS'ów historycznie nie śledziłem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi