h8r3d Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam! Zmierzając do domu, zauważyłem, że moi sąsiedzi mają wywieszoną na balkonie flagę "Krzyż Południa". Co więcej widziałem na balkonie grupkę osób, co świadczy o jakiejś imprezie/uroczystości, ubranych "odświętnie". Któryś z Panów wie czy wiąże się to z jakąś szczególną okazją? Pozdrawiam Cytuj
TomekB Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Southern_Cross_Flag Ktora z tych flag? Cytuj
h8r3d Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Wiem, że na południu byli rasiści, więc może to ma coś z tym wspólnego Cytuj
Lucru Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Konfederaci skapitulowali 9 kwietnia, więc może Twoi znajomi upamiętniali te wydarzenie w najbliższy weekend. Nie zdziwiłbym się, gdybyś któregoś dnia zobaczył ich w stylowych białych strojach Cytuj
PawelR Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ONR miał wczoraj rocznicę powstania, część tych środowisk czerpie obiema garściami z filozofii konfederatów. Cytuj
h8r3d Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dzięki, zaspokoiłeś moją ciekawość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi