h8r3d Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Witam! Zmierzając do domu, zauważyłem, że moi sąsiedzi mają wywieszoną na balkonie flagę "Krzyż Południa". Co więcej widziałem na balkonie grupkę osób, co świadczy o jakiejś imprezie/uroczystości, ubranych "odświętnie". Któryś z Panów wie czy wiąże się to z jakąś szczególną okazją? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 14 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Southern_Cross_Flag Ktora z tych flag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 14 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2012 Wiem, że na południu byli rasiści, więc może to ma coś z tym wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucru Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 Konfederaci skapitulowali 9 kwietnia, więc może Twoi znajomi upamiętniali te wydarzenie w najbliższy weekend. Nie zdziwiłbym się, gdybyś któregoś dnia zobaczył ich w stylowych białych strojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 15 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2012 ONR miał wczoraj rocznicę powstania, część tych środowisk czerpie obiema garściami z filozofii konfederatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 16 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Dzięki, zaspokoiłeś moją ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi