wiatrak123 Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Witam Państwa! Jest to mój pierwszy post na forum. Przychodzę prosić o doradztwo osób doświadczonych. Mianowicie, mam pewien problem z doborem odpowiedniego garnituru. Z racji na moje wymiary (169cm, 55kg) niesamowicie trudno jest dobrać na mnie ubrania. Co gorsze jestem perfekcjonistą, więc znalezienie odpowiednich ciuchów często graniczy z cudem. Garnitur potrzebny jest mi do pracy. Nic wymyślnego, najprostszy z najprostszych. Chciałbym się zmieścić w sumie 2000zł. Najbardziej zależy mi na odpowiednim dopasowaniu do szczupłej sylwetki, rodzaj i jakoś materiału są kwestią drugorzędną. Gdzie szukać odpowiedniego krawca, który sprosta mojemu wyzwaniu? Pod uwagę biorę trzy miasta, w których często bywam: Warszawa, Kraków i Rzeszów. Raczej wolałbym uniknąć szycia przez internet (suitsupply ?). Da się w ogóle spełnić wszystkie wymagania w takiej cenie? Cytuj
Sir Well Endowed Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 2000PLN z materiałem czy bez? Cytuj
wiatrak123 Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Raczej miałem na myśli całkowity koszt, który jest oczywiście lekko do podwyższenia. W szczególności, gdyby okazało się, że taki budżet jest zdecydowanie za mały Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi