miki2020 Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 Cześć, około 3 tygodni temu kupiłem sobie Martensy 1460, klasyczne. Po około 2 tygodniach na zgięciu buta w prawym bucie zaczęła się marszczyć skóra i w końcu zaczęła się zapadać, dotykając stopy od środka przy chodzeniu. Mam teraz pytanie czy to normalne w tym modelu czy może spróbować to jakoś naprawić/ zareklamować Cytuj
pablocito Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 Reklamuj żeby Ci wymienili na buty narciarskie. One się nie zginają. Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 Trudno powiedzieć, najlepiej pokaz zdjęcia. Ogólnie, podczas chodzenia stopa się zgina wiec but siłą rzeczy też - pytanie jak wyglada to marszczenie i zapadanie. Cytuj
pablocito Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2020 Martensy są zrobione ze sztywnej lakierowanej skóry i lubią się brzydko łamać. Taka ich uroda. Jest na forum wątek o tej marce. Cytuj
Marcous Opublikowano 29 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2020 gładkie lakierowane czasem tak się zachowują , spróbuj reklamować . Z Martensów najbardziej sprawdziły mi się z olejowanego nubuku - nie pękały Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi