miki2020 Posted September 28, 2020 Report Share Posted September 28, 2020 Cześć, około 3 tygodni temu kupiłem sobie Martensy 1460, klasyczne. Po około 2 tygodniach na zgięciu buta w prawym bucie zaczęła się marszczyć skóra i w końcu zaczęła się zapadać, dotykając stopy od środka przy chodzeniu. Mam teraz pytanie czy to normalne w tym modelu czy może spróbować to jakoś naprawić/ zareklamować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablocito Posted September 28, 2020 Report Share Posted September 28, 2020 Reklamuj żeby Ci wymienili na buty narciarskie. One się nie zginają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciasteczkowy Posted September 28, 2020 Report Share Posted September 28, 2020 Trudno powiedzieć, najlepiej pokaz zdjęcia. Ogólnie, podczas chodzenia stopa się zgina wiec but siłą rzeczy też - pytanie jak wyglada to marszczenie i zapadanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablocito Posted September 28, 2020 Report Share Posted September 28, 2020 Martensy są zrobione ze sztywnej lakierowanej skóry i lubią się brzydko łamać. Taka ich uroda. Jest na forum wątek o tej marce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcous Posted September 29, 2020 Report Share Posted September 29, 2020 gładkie lakierowane czasem tak się zachowują , spróbuj reklamować . Z Martensów najbardziej sprawdziły mi się z olejowanego nubuku - nie pękały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts