SirThomas Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 5 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2012 Kolego, zajrzyj proszę do działu "Przewodnik miejski". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 Kolego, zajrzyj proszę do działu "Przewodnik miejski".Bacz na język! Jak mówisz do wielmożnego Pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 6 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 Oj Panowie proszę sobie nie żartować z mojej osoby. Dopiero co założyłem konto, prosiłbym o jakiś malutki szacunek? :) Dzięki,będę szukał. Pozdrawiam "Pan"Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 w nie za wysokiej cenie. Czyli? 500, 1500, 2500, 3500, 4500, 6000 zł? Tweedu nie kupuj w Krakowie tylko przez internet, u Zakiego, albo w UK - loty nie sa drogie. U Turbasy materiał jest chyba w cenie, ale nie wiem czy ma tweed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 6 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 Witam, zamierzam uszyć marynarkę na trzy guziki z tweedu, z wcięciem w talii. Zapewne dodam do tego kompletu kamizelkę. Niestety nie znam Krawców w Krakowie którzy mogliby się podjąć takiego "wyzwania" w nie za wysokiej cenie. Jeśli macie kogoś polecić lub chociaż wiecie gdzie mogę znaleźć to będę wdzięczny. I jeszcze jedno pytanie, czy może wiecię również gdzie zakupić tweed w Krakowie? Pozdrawia Tom Przy ul. Garncarskiej urzęduje krawiec Robert Badura. Wydaje mi się, że podejmie się zadania. Materiały tweedowe też ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 6 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 Ok. Wielkie dzięki za info. Myślę, że pojawię się jeszcze w tym tygodniu na ul.Gancarskiej Może się orientujecie w jakiej cenie za metr tweedu, gdyby sprowadzać z UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirThomas Napisano 6 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2012 OK,dzięki. Będę próbował coś załatwiać i szperać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi