Jacho Napisano 4 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2020 Dobry wieczór, najwyższy czas przedstawić mój pierwszy projekt bespoke - garnitur 3-częściowy, z tkaniny Scabal Tornado 320 gr. wykonany w poznańskiej pracowni Krupa i Rzeszutko. W założeniu ma to być garnitur ślubny. Do tego na ostatnim etapie prac jest kamizelka dwurzędowa PoW w jasno-szarym kolorze. Będę wdzięczny za opinie i sugestie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 4 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2020 Generalnie wygląda to dobrze Marynarka mogłaby być minimalnie dłuższa. Czy spodnie są na pasek czy na szelki? Jeśli na szelki to skróciłbym je, jeśli na pasek to upewniłbym się że do tych zdjęć nie opadły - nogawki na dole brzydko się łamią, a wyżej spodnie gubią kant i nieestetycznie się układają. Jeśli nie jest to kwestia łatwych manipulacji, o których wspomniałem to moim zdaniem spodnie trzeba skrócić i zapytać krawca co poradzi na te mankamenty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacho Napisano 4 Lipiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2020 Spodnie są na szelki. Generalnie dobrze się układaly na odbiorze. Na zdjeciu chyba za nisko je odpuściłem i stad ten efekt nieladnego złamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi