Christo Napisano 3 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2020 Czeka mnie w najbliższym czasie wizyta u barbera. To moja pierwsza broda, na razie 2 miesięczna, kogo polecilibyście na pierwszy raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 3 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2020 Lumberjack, Korfantego 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christo Napisano 5 Czerwiec 2020 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2020 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechoo88 Napisano 27 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2021 Barber Shop Silesia, Bytom. Zdecydowanie mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 27 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2021 Mają otwarte w przyszłym tygodniu? 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 13 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2021 Steampunk, al. Wojska Polskiego 4D, Bielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi