grzechu26 Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 Mam spory problem, z którym chciałbym się z wami podzielić. Ostatnio zamawiałem ze sklepu internetowego trzy pary spodni z Massimo dutti i niestety okazały się niedopasowane. Postanowiłem je zwrócić, jeszcze w ten sam dzień zamówiłem kuriera celem oddania paczki. Na kuriera czekałem 5 dni, aby łaskawie odebrał paczkę no ale udało się i teraz najlepsze. W piątek wieczorem otrzymałem informację, ze zwrot został rozpatrzony pomyślnie... za jedną parę spodni... a co z pozostałymi dwiema parami? Na tą chwilę tego nikt nie wie, ponieważ dział Obslugi klienta nie pracuje w weekendy. Przelew zwrotny otrzymałem tez tylko za jedną parę. Jutro czeka mnie rozmowa z działem obslugi klienta aby wyjaśnić sprawę ale do tego czasu powypadają mi chyba wszystkie włosy z głowy. 500 zł na drodze nie leży.. Do tej pory nigdy nie miałem problemów z tą marką, jak coś zwracałem to zawsze wszystko sprawnie przebiegało. Czy mieliście podobne sytuacje i co radzicie w tej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 Jak na teraz to poczekać do poniedziałku, spróbować wyjaśnić sprawę i rwać włosy z głowy dopiero od wtorku, środy jak odmówią przyjęcia dwóch pozostałych par. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi