Romus Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2019 Witam wszystkich. Potrzebuje zorganizować spotkanie kilku bardzo ważnych osobistości i potrzebuje do tego jakiejś odpowiedniej sali konferencyjnej. Możecie polecić mi coś z własnego doświadczenia? Osób będzie tylko kilka ale sala musi być na poziomie. Cytuj
wuzet Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2019 Celowalbym w MCK, Marriot, Monopol Cytuj
aniaz1985 Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 Można polecić jeszcze Radisson, Courtyard oraz sale w Filharmonii czy na Uniwerku Sląskim. Pytanie jakiego rodzaju ma być to spotkanie? I jakie to mają być osobistości? Prezydent czy szefowie koncernów farmaceutycznych?? Bo od tego też zależy wybór miejsca docelowego. A i kolejnym ważnym elementem jest to czy z noclegiem czy bez, jak daleko do dworców/lotniska. itd itp. Możesz się wspomóc jakimś portalem o konferencjach. Podrzucę link do pierwszego jaki przyszedł mi na myśl.http://www.katowice.salekonferencyjne.pl Cytuj
lubo69 Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że gdybym założył wątek z prośbą o pomoc w wyborze treblinek do kombajnu, najdalej po 12 godzinach na forum zarejestrowałby się pomocny konrad0412 albo życzliwa monika2002, którzy zaproponowaliby mi poszukiwania na stronie wszystkodlarolnika.com.pl, życząc powodzenia i udanego zakupu, podobnie jak to miało miejsce w przypadku ich szwagrów i znajomych siostrzenic.Dobrze wiedzieć, że w narodzie taka życzliwość i empatia. 8 1 Cytuj
rav3nlord Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Temat do kasacji jednym słowem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi