Pawel1433 Napisano 2 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2019 Z myślą o casualowych stylizacjach zakupiłem parę trampek BIG STAR rozmiar 44 które okazały się dużo za duże, od razu więc wymieniłem na 43 które są dobre ale... uciskają w miejscu zaznaczonym na zdjęciu na tyle że przeszkadza to w chodzeniu. Pomyślałem by nie prując szwów rozciąć kawałek materiału (na pierwszym zdjęciu) by załamywał się nieco dalej . Tu pytanie do bardziej doświadczonych osób co myślą o takim czymś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 2 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2019 Myślę, że to nie jest kopyto dla Ciebie. Jednak z zaciekawieniem będę śledził realizację projektu, pomimo że zdecydowanie wykracza poza granice zdrowego rozsądku, a może właśnie dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi