kidA Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Dzień dobry, Wczoraj dotarły do mnie zakupione w ramach wyprzedaży na herringshoes.co.uk (towar pełnowartościowy) trzewiki Barkera. Wszystko jest ok. poza wszyciem języka w lewym bucie (fotki w załączeniu) Za każdym razem jest takie ułożenie. Uprzejma prośba i poradę co w takiej sytuacji można zrobić? Może ktoś miał podobna sytuację. Buty były przecenione z 1500 zł. na 1100 zł. Dziękuję i pozdrawiam, kk Cytuj
Jarek Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zwrócić/ przeszyć/ chodzić. Mam podobny probem, ale w mniejszym stopniu w G&B i chodzę, ale tu widzę ten język bardziej zjeżdża. Cytuj
spiryt Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2018 podobny problem miałem tylko na mniejszą skalę w Foster & Son, producent napisał mnie ze to jest dopuszczalne i to charakterystyka butów hand made, na to mu odpisałem, że czy jak by poszedł do lekarza i by mu krzywo przyszył odcięte ucho, to czy by zaakceptował indywidualny charakter pracy; zgodzili się wymienić; ale niesmak pozostał; mam wrażenie, że traktują nas jako drugą kategorię klienta 1 Cytuj
KIERMAN Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2018 U mnie identyczna sytuacja w trzewikach marki bow-tie, zjeżdżający język na zewnątrz w prawym bucie. Męczy mnie to, ale nie mam czasu się tym zająć i tak sobie chodzę trzeci sezon z krzywym językiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi