kidA Napisano 7 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2018 Dzień dobry, Wczoraj dotarły do mnie zakupione w ramach wyprzedaży na herringshoes.co.uk (towar pełnowartościowy) trzewiki Barkera. Wszystko jest ok. poza wszyciem języka w lewym bucie (fotki w załączeniu) Za każdym razem jest takie ułożenie. Uprzejma prośba i poradę co w takiej sytuacji można zrobić? Może ktoś miał podobna sytuację. Buty były przecenione z 1500 zł. na 1100 zł. Dziękuję i pozdrawiam, kk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 7 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2018 Zwrócić/ przeszyć/ chodzić. Mam podobny probem, ale w mniejszym stopniu w G&B i chodzę, ale tu widzę ten język bardziej zjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 25 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2018 podobny problem miałem tylko na mniejszą skalę w Foster & Son, producent napisał mnie ze to jest dopuszczalne i to charakterystyka butów hand made, na to mu odpisałem, że czy jak by poszedł do lekarza i by mu krzywo przyszył odcięte ucho, to czy by zaakceptował indywidualny charakter pracy; zgodzili się wymienić; ale niesmak pozostał; mam wrażenie, że traktują nas jako drugą kategorię klienta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 26 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2018 U mnie identyczna sytuacja w trzewikach marki bow-tie, zjeżdżający język na zewnątrz w prawym bucie. Męczy mnie to, ale nie mam czasu się tym zająć i tak sobie chodzę trzeci sezon z krzywym językiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi