Bacio Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2018 Dwa pytania powiązane ze sobą: Wiem, że kupując na kartę rabatową Kruka, w sklepie stacjonarnym, wystarczy znać jej numer, a nie trzeba jej mieć fizycznie przy sobie. Interesuje mnie kwestia zniżki 10%. 1. Czy orientujecie się, czy jest w jakikolwiek sposób weryfikowane, czy osoba kupująca jest właścicielem karty? (I czy musi nim być?). 2. Jeżeli można tak zrobić, to czy ktoś udzieliłby mi swojego numeru karty 10% na jeden zakup w listopadzie? Mam standardową zniżkę 5%. Aby uzyskać 10% należy dokonać zakupu w ciągu roku za min. 5000 zł, a takie coś uzyskam dopiero po tym zakupie. Oczywiście, mogę coś kupić (np. pierścionek) za 5000 zł, dostać kartę rabatową 10%, kupić to co potrzebuję (zegarek) ze zniżką, oddać pierścionek i oddać kartę rabatową, ale to wydaje się mocno męczące logistycznie. Na razie najlepszą w Europie cenę dostałem w Kruku na lotnisku: 7% rabat lotniskowy + 5% za wylot poza UE + 10% za kartę rabatową = 22% zniżki. Porównałem ceny konkretnego produktu w kilku krajach i - wbrew oczekiwaniom - najtaniej wychodzi Okęcie (pod warunkiem wykorzystania rabatów/zniżek i dostępności modelu). Cytuj
Brazzi Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 Wystarczy znac numer karty i nie trzeba być jej właścicielem. W ostatnim czasie dokonywałem tam zakupu, chciałem podać numer telefonu zony( na którą jest karta), ale pani stwierdziła, ze zgodnie z polityką RODO, nie można tak zrobic i wymagany jest numer karty. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi