Mateusz 1 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Cześć , za niedługo wybieram się do Londynu i zamierzam trochę czasu przeznaczyć na zakupy , pytanie brzmi następująco pod jakie adresy się udać ? Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Jestem w tym tygodniu w Londynie. Do jakich sklepów obuwniczych warto zajść i przymierzyć, żeby w przyszłości mieć też dobre źródło butów które można zamówić do Polski? Właśnie mam na przeciwko Crockett & Jones, ale oni chyba nie mają oficjalnej dystrybucji do Polski, a szkoda mi trochę czasu na zabawy w wysyłanie do Niemiec i ewentualne zwroty.Budżet tak 600 GBP za parę RTW. Cytuj
Mario_sochy Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2024 Również jestem ciekaw gdzie się udać. Cytuj
lubo69 Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2024 Proponuję w pierwszej kolejności udać się po kasetkę do sklepu Pana Jana: następnie po chwilówkę do Mellon Banku: i z zebranymi środkami do salonu Edwarda Greena: 2 Cytuj
kanapa Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2024 Nie jest to śmieszne a poza tym „zielone” nie pasują do Londka Zdroju? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi