Mateusz 1 Napisano 12 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2018 Cześć , za niedługo wybieram się do Londynu i zamierzam trochę czasu przeznaczyć na zakupy , pytanie brzmi następująco pod jakie adresy się udać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 30 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień Jestem w tym tygodniu w Londynie. Do jakich sklepów obuwniczych warto zajść i przymierzyć, żeby w przyszłości mieć też dobre źródło butów które można zamówić do Polski? Właśnie mam na przeciwko Crockett & Jones, ale oni chyba nie mają oficjalnej dystrybucji do Polski, a szkoda mi trochę czasu na zabawy w wysyłanie do Niemiec i ewentualne zwroty.Budżet tak 600 GBP za parę RTW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj Również jestem ciekaw gdzie się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj Proponuję w pierwszej kolejności udać się po kasetkę do sklepu Pana Jana: następnie po chwilówkę do Mellon Banku: i z zebranymi środkami do salonu Edwarda Greena: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 16 Maj Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj Nie jest to śmieszne a poza tym „zielone” nie pasują do Londka Zdroju😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi