Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pol606 Napisano 4 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2018 Cześć, do tego wpisu zainspirował mnie kolega Blekit - zaczynajmy. Atelier @Andells mieści się we Wrocławiu na ul. Ofiar Oświęcimskich 19, główny pokój gdzie odbywają się przymiarki jest przestronny i dobrze oświetlony. Pierwszy kontakt z pracownią złapałem przez nasze forum, opisywane zamówienie będzie trzecią realizacją w zakładzie. Pierwszy garnitur biznesowy i drugi dwurzędowy flanelowy prążek doczekają się oddzielnych (podpiętych) wpisów jeśli ktoś będzie zainteresowany. W związku z zapowiadanym upalnym latem, po przejrzeniu swojej skromnej garderoby doszedłem do wniosku, że konieczna jest przewiewna, delikatna w konstrukcji marynarka na pół-podszewce. Nie będę ukrywał, że materiał Portofino od razu zwrócił moją uwagę, luźny delikatny splot i świetne połączenie kolorów. Portofino jest materiałem sprzedawanym przez Gladson - Gladson Ltd, obecnie jest już wypuszczona nowa kolekcja Portofino VII. Portofino fabric woven in Italy for Gladson New York Łącznie odbyły się 4 przymiarki, mimo, że to już trzecia realizacja, Pani Joanna chciała mieć pewność co do spasowania wzoru i dopasowania marynarki, nie protestowałem. Przymiarki zajmowały nam około 45min, każda poprawka była dokładnie upięta i posiadała dokumentacje fotograficzną. Dla mnie, bazując na wcześniejszych bardzo dobrych doświadczeniach w innych pracowniach, bardzo ważne było spasowanie kraty. Mimo, iż nie jestem fanem nakładanych kieszeni, przy tym zamówienia na takie właśnie się zdecydowałem. Moim zdaniem najbardziej pasowały do całego planu marynarki. Ważna była też delikatna konstrukcja, niewielkie wypełnienie i ogólna "lekkość". Ogromnym plusem była możliwość dopasowania odpowiedniej włosianki do materiału. Jeśli kogoś interesowałyby zdjęcia, jakiś konkretnych szczegółów, proszę śmiało pisać. Pozdrawiam! 4 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2018 Marynarka bardzo mi się podoba.Piękny kolor,krata,dobry materiał i jest po prostu dobrze uszyta.Patrzę,podziwiam i pozytywnie Ci zazdroszczę. Niech się dobrze nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi