fan_dobrego_buta Posted July 12, 2018 Report Share Posted July 12, 2018 (edited) Nie wiem czy to jest właściwe miejsce dla tego wpisu. Chciałem zachęcić wszystkich podróżujących do Turcji na wakacje lub służbowo, aby odwiedzili sklep firmy Lufian Clothes https://www.lufian.com/. Mają sklepy w całej Turcji. Jest to turecka firma, którą odkryłem wczoraj w Ankarze, a dziś gdy Google pokazał, ze również mają sklep w StarCity Outlet Shopping Centre blisko lotniska Ataturk wybrałem się na dodatkowe zakupy. Teraz mam problem jak się zapakować na jutrzejszy lot. I nie są to moje ostatnie wydane pieniądze u nich, gdyż odwiedzam ten kraj kilka razy w roku Mają świetne wzory, kroje i materiały. Styl: casual i casual smart. Wszystko warte ceny z metki. A w związku z tym, ze teraz jest promo -50%, wypełniłem walizki do granicy możliwości. Dla przybliżenia ceny przed promocją: spodnie chino 199 lirów, jeansy 244 l, koszule od 150 do 220 l, Kurtki 400-600 l, polo 120-175 l, itd Jak wspomnialem wczesniej jakość tkanin super, na poziomie europejskich marek z wyższej półki. Dodatkowo dla miłośników wzorów odlotowe tkaniny. Może kogoś zainteresuje i skorzysta z mojego doświadczenia pozdrawiam Edited September 29, 2018 by fan_dobrego_buta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts