xxxx Napisano 3 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2018 Poszukuję informacji na temat tego zegarka. Otrzymałem go dawno temu w prezencie i od tego czasu leżał schowany w bezpiecznym miejscu. Wygląda podobnie do popularnych modeli Eco Drive, ale nie znalazłem nigdzie oficjalnej specyfikacji tego zegarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvv Napisano 6 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2018 W srodku mechanizm kwarcowy miyota kaliber 2500 do potwierdzenia po sciagnieciu dekla. Patrzac po datowniku to z dystrybucji dla krajów niemieckojezycznych. O ile na zdjeciach jest wszystko co masz, to brakuje Ci "end link'ow" do bransolety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxx Napisano 6 Czerwiec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2018 8 godzin temu, vvv napisał: W srodku mechanizm kwarcowy miyota kaliber 2500 do potwierdzenia po sciagnieciu dekla. Patrzac po datowniku to z dystrybucji dla krajów niemieckojezycznych. O ile na zdjeciach jest wszystko co masz, to brakuje Ci "end link'ow" do bransolety. Dziękuję za podpowiedź. Aby moje oczy ujrzały zawartość koperty muszę się udać do zegarmistrza. Czy jest jakiś inny, sprawdzony sposób usunięcia dekielka bez użycia specjalnego klucza? Czy do zegarka nada się pasek skórzany, czy raczej jest to zegarek przeznaczony do używania z bransoletą? PS. "end link'i" mam, ale nie umieściłem ich na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvv Napisano 13 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2018 Zależy czy planujesz zabawy z zegarkami Możesz sobie zakupić podstawowy zestaw narzędzi zegarmistrzowskich obecnie nie są drogie. Jest dużo chińskich produktów dostępnych na portalach aukcyjnych. Do takich czynności powinny wystarczyć. Do odkręcenia dekla potrzebujesz klucz (podobny jak do odkręcania tarczy ze szklifierki tylko z regulacja średnicy). Do zegarka jak najbardziej możesz założyć pasek musisz tylko zmierzyć szerokość uszu i kupić pasek odpowiedniej szerokości. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajix Napisano 19 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2018 Witam. Mam pytanie odnośnie tego zegarka. Co to jest za zegarek nie mogę nigdzie takiego znaleźć.nazww to oroiosa international i potrzebuje znać więcej jego szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 Koledzy, czy ktoś jest w stanie pomóc mi w określeniu modelu tego zegarka? https://m.ebay.ie/itm/MENS-VINTAGE-SEIKO-SPORTS-100-ALL-ORIGINAL-AND-PERFECT-WORKING-ORDER-1980s-/253797132975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 @abnegat 10 sekund w Google h239-5050 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 Bardzo dziękuję, ja próbowałem bez skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini1088 Napisano 3 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2018 Witam wszystkich czy jest ktos w stanie udzielić mi wiecej informacji na temat tych zrgarków: zaria,raketa,alfa z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 4 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2018 Zapytaj tutaj http://zegarkiclub.pl/forum/forum/45-zegarki-rosyjskie-i-radzieckie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi