Deis Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 Witam. Od pewnego czasu szukałem sandałów. Chodziło mi o takie minimalistyczne, z raczej szerszymi paskami (niż jakąś plecionką) no i żeby podeszwa NIE była zbyt cienka. Myślałem na początku o tych, ale nie ma już numeru i drogawe jak na HM (Studio Edition) No i znalazłem takie, na przecenie z 320 na 199, made in italy. Cytuj
mosze Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 Sandały pasują co najwyżej do sali klubowej - większość użytkowników forum nie kojarzy tego terminu. 2 2 Cytuj
spiryt Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 4 godziny temu, Deis napisał: Witam. Od pewnego czasu szukałem sandałów. Chodziło mi o takie minimalistyczne, z raczej szerszymi paskami (niż jakąś plecionką) no i żeby podeszwa NIE była zbyt cienka. Myślałem na początku o tych, ale nie ma już numeru i drogawe jak na HM (Studio Edition) No i znalazłem takie, na przecenie z 320 na 199, made in italy. mnie ten sandał nie fituje w minimalizmie jak i dla maszerujących Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi