Deis Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 Witam. Od pewnego czasu szukałem sandałów. Chodziło mi o takie minimalistyczne, z raczej szerszymi paskami (niż jakąś plecionką) no i żeby podeszwa NIE była zbyt cienka. Myślałem na początku o tych, ale nie ma już numeru i drogawe jak na HM (Studio Edition) No i znalazłem takie, na przecenie z 320 na 199, made in italy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 Sandały pasują co najwyżej do sali klubowej - większość użytkowników forum nie kojarzy tego terminu. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 4 godziny temu, Deis napisał: Witam. Od pewnego czasu szukałem sandałów. Chodziło mi o takie minimalistyczne, z raczej szerszymi paskami (niż jakąś plecionką) no i żeby podeszwa NIE była zbyt cienka. Myślałem na początku o tych, ale nie ma już numeru i drogawe jak na HM (Studio Edition) No i znalazłem takie, na przecenie z 320 na 199, made in italy. mnie ten sandał nie fituje w minimalizmie jak i dla maszerujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi