wally Napisano 3 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2018 W imieniu Stowarzyszenia But w Butornierce jest nam niezmiernie miło poinformować, że w dniu 21 kwietnia 2018 r. o godz. 16.00 organizowane zostanie kolejne ogólnopolskie spotkanie wszystkich miłośników męskiej elegancji, sztuki rzemieślniczej oraz savoir vivre – skupionych głównie (lecz nie tylko) wokół Naszego Forum. Tym razem na miejsce spotkania został wybrany leżący na północnym-zachodzie Szczecin. Miasto ciekawe, bo łączące wszechobecną zieleń i wodę wraz z urodą zabytkowej, secesyjnej architektury przenikającej się z nowoczesnością. Z tego też powodu na miejsce spotkania wybraliśmy Budynek Filharmonii im. M. Karłowicza, o którym od momentu jego powstania można z całą pewnością powiedzieć, że stał się wizytówką miasta. Zaprojektowany przez architektów ze studia Barozzi Veiga z Barcelony został w 2015 r. wyróżniony prestiżową Europejską Nagrodę Architektoniczną im. Miesa ven der Rohe i szybko zdobył sympatię oraz uznanie mieszkańców. Lecz Szczecin to nie tylko zieleń, zabytki i liczba rond w ruchu drogowym przyprawiająca kierowców z pozostałej części kraju o zawrót głowy – to również prężna i zorganizowana lokalna społeczność BwB, która będzie licznie reprezentowana i która również serdecznie zaprasza wszystkich miłośników męskiej elegancji. Reasumując powyższe - Stowarzyszenie zaprasza wszystkich Forumowiczów, Sympatyków, Członków Stowarzyszenia oraz jego Partnerów – wraz z osobami towarzyszącymi do Budynku Filharmonii im. M. Karłowicza, mieszczącym się przy ul. Małopolskiej 48. Celem spotkania będzie wzajemna integracja, promocja lokalnych rzemieślników i przede wszystkim – dobra zabawa! Do zobaczenia! Tomek (źródło: Facebook Filharmonia im. Mieczysława Karłowicza w Szczecinie) 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 4 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2018 Jeżeli ktoś spoza Szczecina deklaruję swoje przybycie to proszę pisać w tym wątku. W razie czego deklaruję pomoc w kwestiach logistycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriogen Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2018 Chetnie bym się pojawił... jednak w tym czasie bedę Panem Młodym na wlasnym weselu Ps. Próbowałem namówić aktualnie jeszcze narzeczoną na zmianę terminu wesela, jednak miała rzeczywiście kilka mocnych argumentow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 22 Kwiecień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2018 Nie wiem jakie są Wasze wrażenia, ale muszę przyznać, że w moim odczuciu impreza udała się znakomicie Nie robiłem co prawda liczby obecności, ale w różnych godzinach przewinęło się ok. 20 osób (?). W moich rozmowach dnia następnego nie znalazłem nikogo niezadowolonego - wręcz przeciwnie. Było sympatycznie, koleżeńsko, wesoło i rzeczowo Chciałem z całego serca podziękować wszystkim gościom - wśród których były osoby, które znam jak i te, którzy zdecydowały się przyjść po raz pierwszy. Doceniamy odwagę, mam nadzieję, że nie było tak źle i że część z Was będzie przychodzić na comiesięczne spotkania. Tych, którzy z różnych przyczyn nie mogli być obecni mogę zapewnić, że na pewno nie skończy się na tym jednym wydarzeniu w formacie jaki miał ostatnio miejsce, a zaplanujemy kolejne (prawdopodobnie jeszcze pod koniec tego roku). Bogatsi o nowe doświadczenie przygotujemy nowe atrakcje, jak również postaramy się nagłośnić całą akcję jeszcze bardziej. Niektóre zdjęcia wczorajszego dnia powinny pojawić się w tym wątku, ewentualnie proszę prosić kolegę @roelegant w PW. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 9 Maj 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2018 Parę zdjęć z imprezy Do zobaczenia w grudniu! 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi