Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. damiance Napisano 10 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Drodzy forumowicze Dzisiaj na 10 pytań odpowiada ... Tomasz Godziek, współwłaściciel Poszetka.com Moim wyznacznikiem stylu są wygoda i swoboda, dopasowanie wokół tkaniny i kolorów. Ostatnio nabytym elementem garderoby, który bardzo polubiłem, są zamszowe monki Crownhill model The Heston – do teraz zaskakują uniwersalnością oraz wygodą. Najlepsza dla mnie forma spędzania wolnego czasu to … czas spędzony z rodziną, szczególnie uwielbiamy okolice Gardy, zimową Civettę oraz mikroklimat półwyspu Helskiego. W niedzielę obowiązkowo Dominikanie! góra Civetta Muzyka, która w pełni mnie relaksuje to moje ostatnie odkrycie – Jazz Band Młynarski - Masecki. Poza tym najlepiej smakuje muzyka na żywo: Apparat, Nils Frahm oraz doktor neurobiologii z Uniwersytetu Londyńskiego niejaki … Floating Points. Niezapomnianym miejscem, do którego odbyłem podróż w ostatnich miesiącach, był południowy Tyrol. Czy może być coś lepszego od alpejskiego spokoju i włoskiej luzu i radości życia ? Taki jest południowy Tyrol, który tego lata odwiedziliśmy całą rodziną. Polecam! Film, który ostatnio obejrzałem i Wam polecam to … Nie tylko w modzie męskiej Korea Południowa ma się czym poszczycić (BnTailor), ostatni film który pozostał w pamięci to właśnie koreańska produkcja: „Służąca”, reż. Chan-wook Park. Gdybym nie mieszkał w Katowicach, miastem w którym chciałbym mieszkać jest Gdynia, ma podobne cechy do Katowic - małe/duże miasto, bez pośpiechu, z potencjałem i moderną. Niebagatelnym walorem jest morska bryza, której nam bardzo brakuje na Górnym Śląsku Moją ulubioną restauracją jest Little Hanoi w Katowicach. Współczesną marką samochodów, którą doceniam z uwagi na wzornictwo, jest Volvo. Profesją w której chciałbym się sprawdzić, gdybym miał taką możliwość, byłby wolontariat. 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi