Awgan Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Witam Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Wczoraj będąc na grzybach znalazłem poręczne poroże młodego kozła, a poszukiwałem takiego od ładnych paru miesięcy. Mój przyjaciel który jest magikiem w kwestii noży wykonał piękne cacko w ciągu kilkunastu godzin. Poszukuję równie poważnego fachowca z okolic Warszawy który podejmie się wykonania jakiejś stylowej kabury . Zdjęcie rękodzieła w załączeniu. Podaję nr kontaktowy dla zainteresowanych 600452081 Łukasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepo Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Poszukaj na forum.knives.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awgan Posted September 27, 2017 Author Report Share Posted September 27, 2017 Dzięki za podpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts