Awgan Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Witam Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Wczoraj będąc na grzybach znalazłem poręczne poroże młodego kozła, a poszukiwałem takiego od ładnych paru miesięcy. Mój przyjaciel który jest magikiem w kwestii noży wykonał piękne cacko w ciągu kilkunastu godzin. Poszukuję równie poważnego fachowca z okolic Warszawy który podejmie się wykonania jakiejś stylowej kabury . Zdjęcie rękodzieła w załączeniu. Podaję nr kontaktowy dla zainteresowanych 600452081 Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Poszukaj na forum.knives.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awgan Napisano 27 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2017 Dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi