Dyjamentowski Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 Mam skórzaną kurtkę, którą noszę czasem na jesieni i raczej o nią nie dbam. Jak powiedziała ekspedientka w sklepie "to skóra, nosi pan i się nie martwi". Ale teraz ma już bardzo ubrudzony (utłuszczony?) kołnierz i chciałbym ją wyczyścić. Gdzie mogę to zrobić? Pytałem w kilku pralniach, ale albo rozkładają ręce, albo zaczynają opowiadać praktycznie o ponownym wyprawieniu tej skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Swoją starą kurtkę zamszową, jak się okazało na miejscu kiepskiej jakości, czyściłem z powodzeniem w zakładzie z linka poniżej. Było to dobre kilka lat temu więc nie wiem czy jeszcze działają. Kołnierz miałem podobnie zapocony - ładnie go doczyścili. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi