Dyjamentowski Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 Mam skórzaną torbę (Globtrottera K2 od DUDO) i po latach używania elementy skórzane trzymają się świetnie, ale poddały się nity trzymające pasek naramienny. Komu powinienem zlecić wstawienie takich nitów? Najlepiej Mokotów/Centrum i od ręki, to moja jedyna torba na laptopa. Nie muszą być identyczne z oryginalnymi, bo i cały urok torby nie tkwi w seryjnym chińskim wykonaniu, ale żeby nie raziły. ps. Jak na tym forum wyłączyć edytor WYSWIG i pisać post normalnie w bbkodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 Możesz samemu zakupić nity skręcane, ale ogólnie nity powinni ci nabić w praktycznie każdym punkcie naprawczym. Ciężej będzie, jeżeli będziesz chciał znaleźć identyczne nity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 24 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 Gdybym koniecznie chciał identyczne, mógłbym wysłać torbę do wykonawcy albo wymienić też te, które są, ale nie mam takiego zacięcia. Tylko taką w miarę dużą główkę bym chciał. Każdy punkt naprawczy czyli co powinienem w Google Maps wpisać? Szukam szewca po prostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 24 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2017 Szewc lub kaletnik. Kaletnik będzie pewniejszy, bo nie wyobrażam sobie, żeby nie miał nitów i napownicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi