domenil Napisano 7 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2017 Witam jaką linie brody na szyji trzeba byosiagnac taki efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumberjack_5 Napisano 17 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2017 Na szyi to raczej żadną, bo ma ją ogoloną. I co rozumiesz przez osiągnięcie "linii brody"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.Pawel Napisano 18 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2017 Proponuję odwiedzić barbera. Jak już będziesz miał gotową brodę, łatwiej będzie ją utrzymać w tym kształcie, niż rzeźbić samemu od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 Dnia 18.06.2017 o 18:07, P.Pawel napisał: Proponuję odwiedzić barbera. Jak już będziesz miał gotową brodę, łatwiej będzie ją utrzymać w tym kształcie, niż rzeźbić samemu od początku. Przepraszam że się wtrącę, ale mam jakieś uczulenie na słowo "barber". Przecież mamy w naszym słowniku wyraz "golibroda" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 20 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2017 27 minut temu, michal. napisał: Przepraszam że się wtrącę, ale mam jakieś uczulenie na słowo "barber". Przecież mamy w naszym słowniku wyraz "golibroda" Albo zgrabniej jeszcze ,,balwierz' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.Pawel Napisano 21 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2017 Ja uczulenia nie mam, ale przyznaję rację - mamy odpowiednie słowa. Niemniej jednak obawiam się, że słowo "barber" przyjmie się szybciej niż może nam się wydawać. Auta kupujemy u dilera, kawę podaje nam barista, wino doradza nam sommelier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owiec Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 albo tak - do cyrulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi