MWojtylak Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Sprawa wygląda następująco: Dowiedziałem się dziś, że za niecałe dwa tygodnie wypadł mi wyjazd do Budapesztu na 3-4 dni. Będę miał zapewne dużo czasu żeby pochodzić po sklepach i tutaj pytanie, co odwiedzić? Wiem, że podobny temat pojawił się już na forum, ale to nie do końca to czego szukam (tam mowa była głównie o butach). Za wszelkie warte odwiedzenia adresy, nawet tylko po to żeby ot tak zajrzeć, będę bardzo wdzięczny. Cytuj
jugend Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 Chętnie podbiję temat. Czy znacie jakieś sklepy z elegancką odzieżą w Budapeszcie? Chętnie lokalne węgierskie firmy, jeśli takie są, jak np. Poszetka w Polsce. Cytuj
JDC Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zdecydowanie salon Vass. Butik jest mały, z reguły doradców jest 2, a klientów sporo, ale jak się pokręcisz to zapewne uda Ci się coś pomierzyć i dopytać 1 Cytuj
kanapa Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2022 Vass ma aktualnie 2 sklepy na tej uliczce. Stary malutki i lekko „patynowaty” plus drugi nowoczesny. Na rogu jest sklep konkurencji która szyje odważne projekty plus chyba za tym rogiem w podwórzu jeszcze ktoś coś. Koło sklepu Vass jest butik z dodatkami plus jakieś 200-300 metrów jest jeszcze szewc z bardzo klasyczną ofertą - ostatnie zdjęcie. Dane z przed covida więc mogły nastąpić zmiany. 3 1 Cytuj
Gido46 Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2022 W dniu 6.06.2022 o 16:38, kanapa napisał: Vass ma aktualnie 2 sklepy na tej uliczce. Stary malutki i lekko „patynowaty” plus drugi nowoczesny. Na rogu jest sklep konkurencji która szyje odważne projekty plus chyba za tym rogiem w podwórzu jeszcze ktoś coś. Koło sklepu Vass jest butik z dodatkami plus jakieś 200-300 metrów jest jeszcze szewc z bardzo klasyczną ofertą - ostatnie zdjęcie. Dane z przed covida więc mogły nastąpić zmiany. I really recommend them! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi