karol_babinski Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Dobry wieczór, Jako, że to mój pierwszy wpis na forum, chciałbym się z wszystkim przywitać! Fajnie, że jest takie miejsce, jak to forum. Kilka miesięcy temu kupiłem torbę skórzaną firmy Baron, znany forumowiczom model Cotta w kolorze ciemnego brązu. Niestety pech sprawił, że pewnego dnia z flakonika wody toaletowej, którą nosiłem w wewnętrznej bocznej kieszeni spadła osłonka atomizera i wydostająca się ciecz odbarwiła skórę. Odbarwienie znajduje się na bocznej części torby na wysokości kieszonki, ma średnicę ok 5 cm i skutecznie psuje mi humor każdego dnia. Dzwoniłem do firmy Baron, ale Pani, która odebrała stwierdziła, że skóry dostają już zafarbowana i nie będzie w stanie mi pomóc. Czy macie może kogoś zaufanego (najlepiej w okolicach Gliwic, Katowic), komu można byłoby podesłać taką torbę do naprawy lub ponownego farbowania? Pozdrawiam i czekam na sugestie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi