Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Opublikowano 5 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2017 Materiał od Dugdale Bros, z domieszką kaszmiru, nie znam proporci @zaki będzie wiedział. Trochę jakby lejący, no i ten chwyt Zdjęcia tradycyjnie, takie sobie W zamyśle, klasyczny garnitur na mniej lub bardziej oficjalne okazje. Wczoraj pierwsza przymiarka. Moja lewa strona zmieniona w wyniku sobotnich poprawek. Marynarka zostanie wydłużona o 0,5 cm. 13 Cytuj
MonsieurPreiss Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Zapowiada się ciekawy klasyk . Masz sylwetkę na której najlepiej widać że garnitur jest "Bespoke" a nie MTM czy RTW. Cytuj
lupin Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 @waski gdzie taką fajną podszewkę znalazłeś? To wiskoza czy może jedwab? Cytuj
blueloafers Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 20 godzin temu, waski napisał: Materiał od Dugdale Bros, z domieszką kaszmiru, nie znam proporci @zaki będzie wiedział. Trochę jakby lejący, no i ten chwyt Zdjęcia tradycyjnie, takie sobie W zamyśle, klasyczny garnitur na mniej lub bardziej oficjalne okazje. Wczoraj pierwsza przymiarka. Moja lewa strona zmieniona w wyniku sobotnich poprawek. Marynarka zostanie wydłużona o 0,5 cm. Pierwsza najwazniejsza zasada przymiarek podczas bespoke: zawsze ubieraj koszule i krawat ktore pasuja do garnituru na przymiarce Cytuj
Koval Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Krystian, ten wyraz 'bezgranicznego szczęścia' na Twojej twarzy podczas przymiarki - bezcenne... 7 Cytuj
waski Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Bo to mój naturalny wyraz twarzy 1 Cytuj
Koval Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Aha - może, jakbym Cię nie znał to bym uwierzył... ...dobra, dość tych heheszków, bo przyjdzie waski i posprząta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi