Sabonis87 Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 Panowie jutro lecę do Neapolu. Czy mogę prosić o polecenie jakichś ciekawych sklepów, outletów etc. poza tymi wymienionymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 Polecam Fusaro. Mają kilka salonów w centralnych lokalizacjach, na pewno na któryś trafisz. Ciuchy raczej z kategorii basic, nic nadzwyczajnego, ale można fajnie zbudować/uzupełnić szafę. W lutym była masa przecen - wełniane spodnie ok. 50 Euro, marynarki ok. 150 Euro, koszule ok. 30 Euro, swetry ok. 40 Euro, ale być może te przeceny to element stałej polityki cenowej. Ładne, klasyczne wzornictwo, większość rzeczy Made in Italy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sabonis87 Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 Minęło już parę miesięcy od mojej wizyty w Neapolu, jednak dopiero dzisiaj znalazłem chwilę, aby napisać parę słów, o sklepach, które warto odwiedzić. 1. Potwierdzam opinię kolegi nt. Fusaro. Spacerując po Neapolu na pewno trafi się na któryś z ich sklepów. Ceny przystępne, ciekawe wzory. Ja wróciłem z 2 kamizelkami oraz letnimi szalikami. 2. Oczywiście polecam wycieczkę do Outletu w Caserta: https://www.mcarthurglen.com/en/outlets/it/designer-outlet-la-reggia/ Wiele znanych marek oraz sporo lokalnych. Na pewno warto pojechać. Ponadto, po zakupach polecam pizzerię: I Masanielli di Francesco Martucci. najlepsza pizza jaką kiedykolwiek jadłem - w ciągu tygodniowego pobytu byłem tam 3 razy 3. Dla miłośników krawatów polecam oczywiście wizytę w https://www.emarinella.com/en/e-marinella-english/ Krawaty drogie, ale przepiękne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi