SceptycznyMiś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Szanowni Forumowicze, Czy znacie w Krakowie jakiegoś krawca, który wykona mi drobne przeróbki bardzo starannie? Chciałbym skrócić (może troszkę zwęzić nogawki) spodnie od garnituru i wytaliować koszulę. Nie są to jak sądzę poprawki skomplikowane, więc szkoda z nimi iść do p. Kuci, Badury lub zakładu Lord, a mimo wszystko boję się oddać garderobę w ręce "pani Krysi" w pierwszym, lepszym zakładzie. Doradzicie coś? I jakiego rzędu mogą to być koszta? Pozdrawiam, Michał Cytuj
pakistanek Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Miałem przyjemność korzystać kilkukrotnie z usług Pana Tadeusza Górki z ulicy Kremerowskiej i mogę polecić. Koszul do niego nie zanosiłem ale ze spodniami poradził sobie bardzo dobrze (skracanie, zrobienie manszetu i popuszczenie w pasie - 50zł). Cytuj
SceptycznyMiś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dziękuję bardzo, zapewne go odwiedzę w tym tygodniu. Cytuj
BrotherM Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 A podbiję temat o potencjalne adresy. Mam trochę mniej typowych rzeczy do zrobienia w marynarkach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi