SceptycznyMiś Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Szanowni Forumowicze, Czy znacie w Krakowie jakiegoś krawca, który wykona mi drobne przeróbki bardzo starannie? Chciałbym skrócić (może troszkę zwęzić nogawki) spodnie od garnituru i wytaliować koszulę. Nie są to jak sądzę poprawki skomplikowane, więc szkoda z nimi iść do p. Kuci, Badury lub zakładu Lord, a mimo wszystko boję się oddać garderobę w ręce "pani Krysi" w pierwszym, lepszym zakładzie. Doradzicie coś? I jakiego rzędu mogą to być koszta? Pozdrawiam, Michał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pakistanek Posted January 5, 2017 Report Share Posted January 5, 2017 Miałem przyjemność korzystać kilkukrotnie z usług Pana Tadeusza Górki z ulicy Kremerowskiej i mogę polecić. Koszul do niego nie zanosiłem ale ze spodniami poradził sobie bardzo dobrze (skracanie, zrobienie manszetu i popuszczenie w pasie - 50zł). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SceptycznyMiś Posted January 5, 2017 Author Report Share Posted January 5, 2017 Dziękuję bardzo, zapewne go odwiedzę w tym tygodniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrotherM Posted February 2, 2017 Report Share Posted February 2, 2017 A podbiję temat o potencjalne adresy. Mam trochę mniej typowych rzeczy do zrobienia w marynarkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts