Akp69 Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 Dzień dobry, Ogłoszenie z cyklu ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie. Poszukuję godnej polecenia szwalni, która podejmie się uszycia niewielkiej kolekcji damskiej (głównie sukienki, wyłącznie odzież lekka). Pierwsze zamówienie to ok 500 sztuk odzieży, po 20-50 z modelu, rozmiary wyłącznie 36/38 (70/30%). Wykroje, odszycia, materiały i dodatki już czekają. Prośba o kontakt pod nr 500-025-483. Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 Cześć, Przekazałem Twoj nr zainteresowanym. Być może ktoś się z Tobą skontaktuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akp69 Napisano 16 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 dziękuję 8 godzin temu, KIERMAN napisał: Cześć, Przekazałem Twoj nr zainteresowanym. Być może ktoś się z Tobą skontaktuje. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2016 Ja także przekazałem kontakt właścicielom szwalni w Polsce więc pewnie się do Ciebie odezwą niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi