Cmon Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Nie zauważyłem żadnego wątku zbiorczego o tej marce, a widzę, że trochę osób stąd zamawia niektóre rzeczy z tego sklepu na promocjach, więc uważam, że warto otworzyć taki temat. Jeśli się mylę, to niech moderator przeniesie temat. Czy ktoś reklamował koszule z tego sklepu? Po 3 dniach noszenia koszula lniana przetarła mi się pod pachą. Zdziwiłem się, bo z poprzedniego roku mam do teraz i wszystko gra. Jak zrobić taką reklamację gdy towar szedł bodajże z Hiszpanii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMZet1979 Napisano 1 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2016 Ja już z Mango przećwiczyłem i reklamacje i zwroty. Odsyłasz do Hiszpanii a na kartce zaznaczasz powód. A potem kasa na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sko Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Odsyłasz do Warszawy do centrali a oni przesyłają do Hiszpanii. Na stronie wszystko masz napisane dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cmon Napisano 2 Sierpień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Na stronie z tego co szukałem są tylko opisane zwroty, a chodziło mi o reklamacje. Bo zwrot to kasa na konto, a reklamacji moga nie uznac i nie ma gotowego formularza i procesu opisanego na stronie. Myle sie? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sko Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Ja kiedyś robiłem reklamację wysyłając do Warszawy ale to było jakieś 3 lata temu. Spróbuj może wysłać maila lub przedzwonić aby się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 2 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2016 Albo zwrot na warunkach sklepu albo reklamacja na podstawie ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej. Zwroty, z tego, co czytam na ich stronie, są na adres: c/o MANGO RETURNSSHOPRUNBACK PLul. Księcia Ziemowita 5303-885 WarszawaPolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 4 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2016 Przerabiałem i zwrot i reklamację. Sprawa jest prosta, zaznaczasz na karcie którą dostałeś z zamówieniem zwrot/wymiana/reklamacja i odsyłasz. Dodatkowo ostatnio przy reklamacji dopisałem czego konkretnie dotyczy, co jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi