Izaxx Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Witam, posiadam aktualnie buty Croppa. Są imho wygodne i chętnie kupiłbym takie same. Niestety zostały chyba wycofane z sprzedaży.. Brak nowych butów w sklepach Internetowych.. Jakaś firma aktualnie produkuje bardzo zbliżone do nich? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Crockett & Jones, poszukaj na forum albo pogooglujZawsze w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Albo Church's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izaxx Napisano 27 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Hm, specjalnie założyłem tutaj konto, bo myślałem, że ludzie potraktują to poważnie. Jak widać, jest jak wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Pomyślałeś? Jesteś tego pewien ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Hm, specjalnie założyłem tutaj konto, bo myślałem, że ludzie potraktują to poważnie. Jak widać, jest jak wszędzie. Sam nadstawiłeś policzek pierwszym postem w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Zawsze w formie Po tym poznaje się prawdziwego Miszcza - nie ma słabych dni! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi