Koriolan Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Szukam informacji na temat angielskiego producenta butów Sam Walker. Czy ktoś z Was coś na ten temat wie? Cytuj
Jarek Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Ale byty to chyba przez samo 'h'. Cytuj
Koval Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 Ale byty to chyba przez samo 'h'. Ale w 'existences' nie występuje 'h/ch'... 1 Cytuj
Koriolan Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 Chyba czegoś nie rozumiem... Cytuj
Koval Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 Już wyjaśniam - w temacie zrobiłeś błąd, pisząc 'schoes', zamiast 'shoes'. Kolega @Jarek chciał Ci kulturalnie zwrócić uwagę, jednocześnie robiąc literówkę w słowie 'buty'... Cytuj
Koriolan Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 Jasne, dziękuję. Domyślałem się, że chodzi o literówkę, ale szukałem jej w słowie "butów" i jakoś znaleźć nie mogłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi