Koriolan Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Szukam informacji na temat angielskiego producenta butów Sam Walker. Czy ktoś z Was coś na ten temat wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Ale byty to chyba przez samo 'h'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Ale byty to chyba przez samo 'h'. Ale w 'existences' nie występuje 'h/ch'... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 10 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Chyba czegoś nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Już wyjaśniam - w temacie zrobiłeś błąd, pisząc 'schoes', zamiast 'shoes'. Kolega @Jarek chciał Ci kulturalnie zwrócić uwagę, jednocześnie robiąc literówkę w słowie 'buty'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 10 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Jasne, dziękuję. Domyślałem się, że chodzi o literówkę, ale szukałem jej w słowie "butów" i jakoś znaleźć nie mogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi