MarcinJarosz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Panowie, problem jak w temacie. W jednym z moich Levetów po zimowym leżakowaniu zaczęła skrzypieć podeszwa. Buty nigdy nie były przemoczone, są podzelowane. Z czego to może wynikać? Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Układanie się buta przy chodzie, ja tak miałem z jednymi Durancami, musiał mi podwyższyć pietę w bucie, by but lepiej okalał stopę i efekt zniknął. Cytuj
MH_fan Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Jestem przekonany, że ktoś już o to pytał na forum - nawet była mowa o tym samym modelu buta. Musisz dokładnie poszukać. Wydaje mi się również, że w rozmyślania na ten temat zaangażowany był użytkownik szewc24.pl. Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Faktycznie, już taki problem był omawiany. Niedokładnie szukałem. Tylko w moim przypadku nie przemoczyłem butów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi