MarcinJarosz Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Panowie, problem jak w temacie. W jednym z moich Levetów po zimowym leżakowaniu zaczęła skrzypieć podeszwa. Buty nigdy nie były przemoczone, są podzelowane. Z czego to może wynikać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Układanie się buta przy chodzie, ja tak miałem z jednymi Durancami, musiał mi podwyższyć pietę w bucie, by but lepiej okalał stopę i efekt zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 22 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Jestem przekonany, że ktoś już o to pytał na forum - nawet była mowa o tym samym modelu buta. Musisz dokładnie poszukać. Wydaje mi się również, że w rozmyślania na ten temat zaangażowany był użytkownik szewc24.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 22 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Faktycznie, już taki problem był omawiany. Niedokładnie szukałem. Tylko w moim przypadku nie przemoczyłem butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi