eMZet1979 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Wystawa w Krakowie z akcentami męskimi http://mnk.pl/wystawy/modna-i-juz-moda-w-prl-u 2 Cytuj
Hargin Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dziękuję za informację. Akurat jestem weekendowo w Krakowie Cytuj
eMZet1979 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dziękuję za informację. Akurat jestem weekendowo w Krakowie Niestety mężczyźni zostali "olani", ale wystawa i tak ciekawa.Tak na marginesie - kto ma prawa do marki "moda polska"? Cytuj
Styleman Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Istnieje nadal spółka Moda Polska i ona jest właścicielem marki i znaku firmowego -jaskółki z czerwona kropka. Pochwale się ze rowniez mam skromny udział w tej wystawie. Cytuj
eMZet1979 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Istnieje nadal spółka Moda Polska i ona jest właścicielem marki i znaku firmowego -jaskółki z czerwona kropka. Pochwale się ze rowniez mam skromny udział w tej wystawie. Szukałem w KRS: https://ems.ms.gov.pl/krs/wyszukiwaniepodmiotu?t:lb=t i zidentyfikowałem m.in. spółki "Moda Polska" Przedsiębiorstwo Państwowe w upadłości i kilka spółek "Moda Polska" z różnymi dodatkowymi członami w nazwie z Wrocławia, ale wątpię, że to jest to. Cytuj
Styleman Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 To jest Moda Polska Przedsiębiorstwo Państwowe w upadłości oni maja prawo do nazwy i logo . Pozdrawiam Cytuj
eMZet1979 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 To jest Moda Polska Przedsiębiorstwo Państwowe w upadłości oni maja prawo do nazwy i logo . Pozdrawiam A to OK. Ciekawe czy reaktywowana marka miałaby szanse, czy też młode pokolenie to już Zara, Reserved, Bershka, itd. Cytuj
Hargin Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Pewnie, że by miała. Reaktywowano ostatnio Teleranek i Sondę. Czemu nie "modę polską" 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi